Verwerkingscentra

In de verwerkingscentra worden ingeleverde schoenendozen gecontroleerd en klaargemaakt voor transport naar de bestemmingslanden. Maar er gebeurt nog veel meer.

 

Controleren en verzenden

In de centra bekijken vrijwilligers de inhoud van de doos, zodat we zeker weten dat elk kind een gelijkwaardige schoenendoos krijgt. Als het nodig is, vervangen we spulletjes of vullen we de doos aan. Dat gebeurt met respect voor de maker. De checklist is daarbij het handvat. Als de doos gecheckt is, maken we hem klaar voor transport naar het bestemmingsland – per boot of vrachtwagen. De ontvangende kinderen krijgen bij de doos ook een boekje met Bijbelverhalen als dat toegestaan is in het bestemmingsland.

 

Spullen verzamelen en maken

Het hele jaar zijn vrijwilligers van een verwerkingscentrum (VC) bezig met het zelf maken, verzamelen en kopen van bijvulmateriaal. Denk hierbij aan tassen, knikkerzakjes, armbandjes, autootjes, (Barbie)poppen, muziekinstrumenten en kleding.

 

Hierna vind je een overzicht van een aantal verwerkingscentra: Duffel (B) en Woerden . Lees meer over het laatste nieuws, de openingstijden en met wie je contact kunt opnemen als je interesse hebt om te helpen. Je bent welkom, want samen maken we vele kinderen blij!

  • 0
  • 1
  • 2

VC Duffel (B)

NIEUWS

Volg het lokale nieuws via Social Media en website.

Facebook Instagram Website

 

ADRES

Nijverheidsstraat 1, Duffel

(bij Sluys International, Hangar 4)

 

INLEVEREN VAN BIJVULMATERIAAL

  • Tot 13 januari inleveren op Roetestraat 31, Duffel. Graag vooraf een bericht via SMS of e-mail (zie contactgegevens →).
  • Vanaf 13 januari inleveren op Nijverheidsstraat 1, Duffel bij Hangar 4. Gedurende de openingstijden van het verwerkingscentrum.

CONTROLEREN VAN SCHOENENDOZEN

Het verwerkingscentrum is geopend van 13 tot en met 27 januari 2023 van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdagen en zondagen gesloten.

CONTACT

Coördinatoren

Eva Sluijs, Katleen Verbueken en Hanneke Verbueken

 

Vragen

Heb je een vraag? Check de site, stuur een e-mail of bel met Eva (+32 498624240).

Website E-mail

  • 0
  • 1
  • 2

VC Woerden

NIEUWS

Volg het lokale nieuws via Social Media en website.

Facebook Website

 

ADRES

Edisonweg 6 Woerden

(bedrijfspand)

 

INLEVEREN VAN BIJVULMATERIAAL

Van 7 november tot en met 22 november 2022:

  • Maandag tot en met vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur.
  • Maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 16.00 uur.

CONTROLEREN VAN SCHOENENDOZEN

Het verwerkingscentrum is geopend van 7 tot en met 25 november 2022. Via de site van verwerkingscentrum Woerden kun je meer lezen hoe je je aanmeldt.

Aanmelden

CONTACT

Coördinatoren

Annemarie Kluivers, Helene Mooij en Yvonne de Wit

 

Vragen

Heb je een vraag of wil je de e-mail-nieuwsbrief ontvangen? Check de site, stuur een e-mail of bel met Annemarie (06 24693634).

Website E-mail